top of page

WORKSHOPS

Branch with Catkins

Wandelweekends 2024   

* 12-14 april: lente weekend

* 28-30 juni: zomer weekend

* 25-27 oktober: herfst weekend

* 20-22 december: kerst-winterweekend

Laagdrempelig wandelweekend met de focus op ontspanning, genieten, natuur en samenzijn.

Je verblijft van vrijdagavond tot zondagavond in één van de twee chalets midden in het bos van Odeigne (Manhay), vlak bij de Baraque de Fraiture.

 

We starten de dag met wat yoga-oefeningen en gaan, na een lekker ontbijt, een begeleide dagtocht wandelen in de prachtige Ardennen.

Alle maaltijden en logies zijn inbegrepen.

Meer info en inschrijvingen via het contactformulier op deze site of via mail info@hildeverhulst.be

Frandeux2-modified.jpg

Frandeux 2024

30 augustus tot 6 september 2024

Zuiveringsweek

Onze haastige en vaak minder gezonde levensstijl kan ertoe leiden dat we ballast opbouwen. Afvalstoffen belasten ons fysiek lichaam, we hunnen niet meer helder denken, voelen ons emotioneel en verliezen de connectie met ons ware zelf. In deze week gaan we ons lichaam zuiveren op alle niveaus en op een verantwoordelijke manier. We bouwen kennis op om daarna gericht te kunnen zuiveren onder andere met de leverflush van Andreas Moritz, gembercompressen op de nieren, ademhalingstechnieken...
Maar vooral integreren we alle aspecten van een gezond en puur leven zodat je het jaar door je 'zuiverste zelf' kan zijn en blijven. De middelen die we gebruiken zijn yoga, klank)meditatie, dans, massage, sauna, veel natuur, filosofie en het vergaren van kennis over de functie van onze organen, gezond en puur eten, activeren van bewustzijn en het aanreiken van veel tools die je direct kan gebruiken in je persoonlijk leven. Dit allemaal in een prachtige setting.

13 tot 20 september 2024

Optimaal leven.

Voor iedereen die honger heeft naar kennis over vitale lichaamsfuncties en dit ook wil toepassen in het dagelijks leven. Hoe zitten we in elkaar? Waarvoor zijn we gemaakt? Hoe kan het haastige moderne bestaan daar impact op hebben? Welke invloed heeft voeding op onze gezondheid? En wat met gebrek aan beweging?

Laat je een week lang onderdompelen in de wereld van 'connecting the dots' waarbij cruciale kennis leidt tot inzicht en probleemoplossend denken. Pas deze cruciale kennis ook meteen toe onder de vorm van oefeningen, activiteiten, voeding, meditatie, ... onder begeleiding van Hilde, Fien en Frans.

Leer de huidige medische wetenschap te integreren in de oosterse filosofie van Yin/Yang, 5 elementen,....

Dit allemaal in een prachtige setting in de Belgische Ardennen.

Meer info en inschrijvingen via het contactformulier op deze site of via mail info@hildeverhulst.be

bottom of page